Мірча Луческу: "Я не хотів, щоб мені робили пропозицію очолити збірну Румунії"

326 06.08 2024   14:15
"Динамо"

Мірча Луческу поділився думкою про своє призначення на посаду головного тренера збірної Румунії.

- Я ніколи не думав, що мені зроблять пропозицію. Якщо чесно, я й не хотів, щоб мені зробили пропозицію, бо хотів, щоби приходили молоді тренери.

Йорданеску зібрав компактну, збалансовану команду, і треба було б, щоб він продовжував свою роботу, але, наскільки я розумію, він цього не хотів. Я порадив йому поговорити з Георге Хаджі, бо любить національну команду. Раз у нас не залишиться іншого виходу, я зобов'язаний повернутись і запропонувати все, чому навчився за цей час. Я знаю, що це буде складно, але я вірю у покоління гравців, це команда-переможець. Те, що сталося у матчах із Бельгією та Нідерландами, було доказом, що гравцям не вистачає досвіду. Це група гравців, яка може значно зрости.

Мені не потрібні ні гроші, ні створення певного іміджу, до роботи у збірній мене підштовхнули ті чудові моменти, які я пережив. Моє рішення було зумовлене винятково любов'ю до футболу. Я зроблю все, щоб успішно пройти кваліфікацію на чемпіонат світу. Моя дружина казала мені не братися до цієї роботи. Син Разван сказав мені робити те, що я вважаю правильним, і те, що я відчуваю. Мені стало цікаво, тому що це буде нелегко.

Читай також: Мірча Луческу очолив збірну Румунії

Источник: dynamomania.com
Популярные новости