Валерій Кривенцов: "В "Карпат" всі вікові категорії дуже своєрідні та з характером"

959 10.11 2013   11:36
Фото - shakhtar.com

По завершенні матчу юніорської першості України «Карпати» U-19 – «Шахтар» U-19 своїми враженнями від гри з Інформаційним центром львівського клубу поділився старший тренер «гірників» Валерій Кривенцов.

– Дві хороші, тактично грамотні команди грали. Я думаю, що глядачам гра сподобалася, бо тримала всіх у напрузі з першої до останньої хвилини. В принципі, сьогодні на полі було все – і борьтьби було багато, і багато цікавих взаємодій, і швидкісних атак, були й удари по воротах. Все, з чого складається футбол, я думаю, глядачі сьогодні побачили.

– Своєю командою ви залишились задоволені?

– Звичайно, що ні!

– Чим саме залишились задоволені, а чим – ні?

– З цим ми самі розберемося вдома, в Донецьку – це наша внутрішня «кухня». У мене є претензії до окремих футболістів, адже велика група гравців була задіяна в Лізі чемпіонів. Сьогодні я дав деяким провідним гравцям відпочити і тим самим надав шанс проявити себе іншим футболістам. Так от, проявили себе вони не з кращого боку.

– Після гри в середу з «Байєром» на каналі «Футбол» експерти відзначали, що у вас не зовсім рівноцінна заміна. Мовляв, у команди надто коротка лава запасних. Ви з таким твердженням погоджуєтеся чи ні?

– Ні, категорично не погоджуюся!

– «Карпати» вас чимось сьогодні здивували?

– Ні.

– Ви очікували від них саме такої непоступливої боротьби?

– Ми знали, що в «Карпат» всі вікові категорії, і всі команди дуже своєрідні та з характером. Хлопців перед грою ми попереджали, що буде багато єдиноборств, а виграє той, хто цього більше хоче. Але гра закінчилася внічию, тож, напевне, дві команди хотіли перемогти рівною мірою.

– Сьогодні ви грали, особливо в першому таймі, більш гостро, ніж «Карпати», але тим не менше, вирвали нічию тільки в компенсований час. Тож ви здобули одне очко чи все ж два втратили?

– Не будемо гнівити Бога, нічия, напевне, відображає те, що було на футбольному полі. По моментах.

– Тобто в цілому результат закономірний?

– Думаю, що так.

Популярные новости