Копа Америка-2024 Фінальний турнір. Плей-офф. Матч за третє місце / /
Закінчено
2 : 2
(3 : 4)

Канада - Уругвай: ставка на гол аутсайдера

1626

На Копа Америка-2024 залишилося зіграти два матчі, першим із яких буде зустріч за третє місце. Його розіграють збірні Канади та Уругваю, сенсаційний новачок та один із фаворитів турніру, який зупинився за крок до фіналу. Уругвайцям не пощастило з кадровими проблемами: команда Марсело Б'єлси втратила перед півфіналом з колумбійцями Нандеса та Араухо, що негайно позначилося на якості гри селесті у захисті. Свою злість уругвайські гравці виплеснули на колумбійських уболівальниках, і тому майже півкоманди ходить тепер під загрозою тривалої дискваліфікації.

Канада в будь-якому разі задоволена підсумками КА-2024. На турнір колектив Джессі Марша їхав абсолютним дебютантом, особливо ні на що не розраховуючи – а опинився у півфіналі, куди не пробилися, наприклад, бразильці. Матч за третє місце стає для "кленових" чудовою можливістю на мажорній ноті закінчити свій шикарний виступ у США. Враховуючи, що Уругвай у будь-якому випадку гратиме далеко не основним складом (тому провиною дискваліфікації та травми), Канада має непоганий шанс залізти на п'єдестал.

Втім, фаворитом поєдинку, звичайно ж, букмекери називають американську команду. На її успіх у основний час дають коефіцієнт 1.59, тоді як на перемогу підопічних Марша – цілих 5.91. Закликати вас ставити на сенсаційний результат я не буду, а от у гол Канади повірити можна. Захист збірної Уругваю буде ослаблений травмою Араухо, та й взагалі навряд чи поставиться до матчу з усією серйозністю. Зрештою, кому цікавий цей матч? Тільки Канаді, оскільки для неї такі здобутки в новинку. А Уругвай вже півтора десятки разів зі змінним успіхом розігрував на Копа Америка третє місце... Варіант "Індивідуальний тотал Канади більше 0.5" за 1.64 – думаю, те, що потрібно.

Читай також: Канада – Уругвай. Анонс та прогноз матчу

Ставка матчу
Канада
Уругвай
03:00
Копа Америка - 14 червня 2024
. Ставка з бонусом 12 000 грн
Індивідуальний тотал Канади більше 0.5
.
Індивідуальний тотал Канади більше 0.5
1.64

Прогнози