Луїс де ла Фуенте: "Хоселу заслужив свій тріумф роботою, упевненістю і концентрацією"

1026 26.03 2023   05:53
Фото - Getty Images

Новий головний тренер збірної Іспанії Луїс де ла Фуенте прокоментував офіційному сайту УЄФА свій успішний дебют – велику перемогу над Норвегією у кваліфікації Євро-2024, здобуту в кінцівці завдяки дублю 32-річного дебютанта Хоселу:

– Насамперед, хочу подякувати Малазі – місту й однойменному клубу, вони надали нам чудовий прийом. Ми постаралися використати кілька днів до матчу, щоб налагодити деякі ігрові ідеї та нашу систему, тому я цілком задоволений тим, чого ми досягли. Іноді ти проводиш чудову гру, але виграєш з мінімальним рахунком тому, що м'яч не йде у ворота. Але ми не нервували, хоча нам ще належить вчитися разом працювати на полі. Однак коли команда отримує такий пізній сплеск, тоді вона стає чудовою. Не соромно зізнатися, що я відчуваю величезну гордість і радість за Хоселу – своєю важкою роботою, ставленням до справи і професіоналізмом він повністю заслужив усе те, що з ним сталося. Його тріумф – тільки його власна заслуга, він багато працює і максимально впевнений у собі, тільки подивіться на його ставлення і концентрацію, коли він вийшов на поле наприкінці матчу. Усе це призвело до такого рахунку на табло, і я радий і результату, і тому, що мені пощастило працювати з вражаючими футболістами. Такими, як Хоселу. Усе, що я намагаюся зробити – отримати найкраще від своїх гравців, у кожного з яких свій профіль. Не впевнений, що варто говорити, що в нас раптово з'явився "план Б" – просто гравці, яких ми включили до складу, володіють різними якостями та характеристиками, і в певні моменти матчу ми будемо їх використовувати. Ми не кращі й не гірші за тих, хто був раніше – нам просто потрібно й далі робити все можливе на полі, – резюмував Луїс де ла Фуенте.

Читайте также: Квалификация Евро-2024. Испания - Норвегия 3:0. Видеообзор матча

Читайте также: Испания – Норвегия: дебют мечты Хоселу

Источник: uefa.com