Головний тренер збірної Англії Гарет Саутгейт висловив думку про гру Трента Александера-Арнольда. Нагадаємо, вчора Трент зіграв за збірну Англії в центрі поля під 10-м номером. За його прямої участі Англія організувала два м'ячі у ворота Мальти (4:0) - на 8-й хвилині Трент пасом розпочав гольову атаку, а на 28-й забив сам ударом з-за штрафного.
- Багато що з того, що станеться, залежатиме від його клубу. Трент уже іноді грав у півзахисті, і це допомогло йому в цьому матчі. Мене порадувало, що Трент звикає отримувати м'яч у важкодоступних місцях, стоячи спиною до воріт, коли гравці перебувають позаду. Адже зазвичай він діяв на фланзі, коли вся гра розгортається на його очах. Але Тренту було дуже зручно.
У мене не було питань. Він здатен грати так. Потрібно лише вивчити деякі нюанси цієї ролі, особливо під час роботи без м'яча, але Трент дуже хоче цим зайнятися. Йому сподобалася ця ідея. Ми поговорили про це телефоном десь чотири тижні тому. Думаю, його це надихнуло. Трент показав саме те, на що, як ми думали, він здатний. Він дає команді щось особливе порівняно з іншими нашими півзахисниками, - зазначив Саутгейт.
Зазначимо, збірна Англії – суперник України у відборі на Євро-2024. 19 червня відбудуться матчі цієї групи: Англія – Північна Македонія і Україна – Мальта.
Читай також: Букайо Сака через травму пропустить матч проти Північної Македонії