Головний тренер збірної Англії Гарет Саутґейт, який не викликав вінгера "Челсі" Рахіма Стерлінґа на майбутні матчі англійської національної команди у кваліфікації до Євро-2024, заявив, що це рішення зумовлене виключно спортивними причинами.
"Двері збірної відкриті не тільки для Рахіма, а й для інших футболістів, у цьому немає сумнівів. Не має сенсу зайвий раз говорити про його ігрові та особисті якості. Він є важливою частиною того шляху, який ми пройшли за останні кілька років. Можу лише повторити те, що говорив на останніх кількох пресконференціях, коли ми обговорювали склад збірної: команда грає дійсно добре.
Чи засмутив мене чимось Стерлінг? Ні, але кого я можу прибрати зі складу, щоб поставити його? Як я щойно сказав, є кілька футболістів, яких на поточний момент немає в цій команді, тому що, наприклад, вони травмовані, але у них є можливість повернутися в збірну. Ми завжди відкриті для цього", - наводить слова Саутгейта Evening Standard.
Нагадаємо, свої матчі проти збірних Мальти та Північної Македонії англійці зіграють, відповідно, 17 і 20 листопада.
Читайте также: Сборная Англии объявила состав на матчи с Мальтой и Северной Македонией