Мірча Луческу: "Мудрик не залишиться у запасі на матч з Італією - його якість занадто важлива"

1387 20.11 2023   13:03
"Динамо"

Колишній головний тренер "Динамо" і "Шахтаря" Мірча Луческу поділився думками перед матчем збірної України проти Італії у відборі на Євро-2024, який відбудеться 20 листопада.

- Зрозуміло, що Ребров хоче зробити ставку на найдосвідченіших. Як ви думаєте, чи справді він виставить одночасно на матч з Італією Мудрика, Судакова, Яремчука і Довбика, зважаючи на те, що Україні потрібен лише один результат?

- Мені здається, що їх занадто багато. Атака у два нападника з Яремчуком і Довбиком мені не видається можливою, принаймні із самого початку зустрічі. З іншого боку, порівняно з першим матчем, не думаю, що Мудрик залишиться на лаві запасни з перших хвилин. Його якість занадто важлива, щоб від нього відмовлятися.

- На який футбол від Італії ви розраховуєте? Їм досить нічиєї, але футбол Спаллетті точно не спекулятивний.

- Лучано - досвідчений тренер, з дуже чіткою тактичною ідеєю. Зазвичай він не грає на нічию, але ніколи не знаєш, що буде. Це матч, який сам по собі творить історію, - цитує Луческу ТМW з посиланням на Tuttosport.

Читай також: Мірча Луческу: "Війна робить матч Україна - Італія ще більш епічним"