Саво Мілошевич: "Головна відповідальність у разі негативного результату у матчі з Україною буде на мені"

898 20.03 2024   14:44
Фото - Getty Images

Головний тренер збірної Боснії і Герцеговини Саво Мілошевич в коментарі пресслужбі команди розповів про нюанси підготовки до матчу плей-оф відбору Євро-2024 (21 березня, початок – о 21:45).

- Я людина, якій випала честь брати участь у великих змаганнях, як футболісту, і я знаю, як важко цього досягти. Я розумію, наскільки це може бути важливим. Це може дати величезний поштовх у розвитку. Такі речі дуже важливі. Це те, що я намагаюся пояснити хлопцям. Крім того, вони розуміють, що перемоги у таких матчах та участь у великих турнірах допоможуть їм надалі.

Однак, статися може все, що завгодно. Я знаю, в якому світі ми живемо і що може статися після невдачі, але намагався зосередитись на поточному моменті. Але я не з тих, хто тікає від відповідальності. Можу сказати прямо зараз: головна відповідальність у разі негативного результату у матчі з Україною буде на мені. Це найменша із можливих проблем.

За збірну мають грати хлопці, які справді на 100% готові віддати себе команді, і для яких це честь та привілей, а не особистий інтерес. Вони можуть заробити грошей у своїх клубах, збірна – зовсім інша річ. Так, ми повинні боротися за кожного гравця, якого ми визнали гідним, але навіть у цього має бути якась межа. Після – все втрачає свій сенс. Я сказав людям із Федерації: "Припиніть це". Федерація не має опускатися до рівня жебракування чи потрапляння до ситуації, коли хтось її шантажує. Ми не маємо дозволяти нікому цього робити, - зазначив Саво Мілошевич.

Читай також: Руслан Маліновський: "Працюємо над стандартами. Бачили, що Боснія таким чином пропускала голи"

Источник: sportarena.com