Фонсека просить "Бенфіку" та "Брагу" не вести переговори з клубами з рф: "Гроші капатимуть кров'ю дітей"

1246 13.08 2023   22:13
Getty Images

50-річний головний тренер "Лілля" Паулу Фонсека звернувся до "Бенфіки" і "Браги" з закликом не вести справи з російськими клубами:

"Протягом останнього тижня я читав, що "Бенфіка" і "Брага" розглядають можливість продажу Чікіньо і Тормена в російські клуби. "Бенфіка", яка зразково розгортає акції допомоги Україні з початку війни. "Брага", якою командують чуйні люди з величезними серцями. Я НЕ ХОЧУ ВІРИТИ. Я відмовляюся це робити. Два тижні тому російський клуб намагався купити лівого захисника "Сассуоло" Рожеріо. Італійський клуб відмовився від переговорів через етичні питання, пов'язані з війною. Я закликаю "Бенфіку" та "Брагу" взяти приклад з італійського клубу. Я знаю, що час минає, а люди вдома не слухають новини, пов'язані з війною в Україні. Але щодня росія продовжує вбивати людей і невинних дітей, можливо, деяких з них вдома під час перегляду футбольного матчу. Одне я знаю: якщо "Бенфіка" і "Брага" укладуть угоди з російськими клубами, гроші капатимуть разом із кров’ю дітей, які щодня гинуть в Україні. І багато з цих дітей любили футбол. Паулу Фонсека".

Читайте также: Наставник "Бенфики": "Не буду ставить Трубина в ситуацию, когда он может почувствовать слишком сильное давление"

Популярні новини