Керівництво "Монпельє" вирішило звільненити головного тренера Мішеля Дер Закаряна після болючої поразки від "Марселя" у 8-му турі чемпіонату Франції (0:5).
Для 61-річного наставника це була 200-та гра на чолі команди, але результат виявився невтішним: "Монпельє" узяв лише 4 очки в 8 матчах та опинився на останньому місці в турнірній таблиці.
Президент клубу Лоран Ніколлен повідомив про звільнення Дер Закаряна безпосередньо в роздягальні після матчу.
"Я вирішив звільнити Мішеля цієї неділі. Це було дуже важке рішення, адже я ціную його як людину. Проте найважливіше – це інтереси клубу. Сподіваюся, що команда швидко відреагує на зміну, хоча я можу помилятися. Хочу підкреслити, що новим тренером точно стану не я, але поки в мене немає кандидата.
Це колективна поразка, і вона не тільки на совісті тренера. Ми впали дуже низько, і тепер повинні рухатися вперед без зайвих слів. Мішель врятував нас минулого сезону, але коли немає результатів, легше змінити одного тренера, ніж 25 гравців", – цитує Ніколлена ТМW.
Нагадаємо, Дер Закарян очолював "Монпельє" з лютого 2023 року.
Читай також: Чемпіонат Франції. "Монпелье" - "Марсель" 0:5. Відеоогляд матчу