Роберто Де Дзербі: "У мене немає проблем із Папеном — усе написане є неправдою та вигадкою"

633 02.11 2024   13:45
Getty Images

У "Марселі" розгорілась суперечка щодо становища Жан-П’єра Папена, який наразі працює тренером молодіжної команди. Папен, який раніше обіймав посади радника та амбасадора клубу, розповів, що у нього виникли непорозуміння усередині клубу та поставив ультиматум. Головний тренер першої команди Роберто Де Дзербі заперечив будь-який конфлікт з Папеном.

"У мене немає проблем у "Марселі", ні з ним, ні з будь-ким іншим. Якщо у мене з’явиться проблема, я буду першим, хто вам про це скаже. Прошу лише поваги та коректності до мене.

Я хотів уточнити важливий момент: мене вплутали у суперечки навколо Жан-П’єра Папена. Те, що було написано, — неправда та вигадка. У мене хороші стосунки з Папеном. Я прийшов в "Марсель" після нього, і я його поважаю, як за його величне минуле в клубі, так і за його вік — він старший за мене.

Я завжди вітаюся з усіма в клубі — від комірника до садівника, у мене немає проблем ні з ким, і коли дізнався про цю полеміку з Папеном, був шокований. Іноді я спілкуюся з Жан-П’єром, ми бачимося нечасто, але у нас завжди все добре", - цитує Де Дзербі ТМW.

Читай також: У Жан-П’єра Папена конфлікт у "Марселі": "Або я залишаюся, або йде ця людина"
Популярні новини