Андрій Тлумак: "Треба заспокоїтися, переглянути відео..."

2245 30.08 2013   00:38

Тренер «Карпат» U-19 Андрій Тлумак поділився з Інформаційним центром клубу своїми враженнями від програного матчу у Луцьку тамтешній «Волині» в рамках шостого туру попереднього етапу першості України серед юніорських команд клубів Прем’єр-ліги.

– Андрію Богдановичу, що не вдалося у грі?

– «Волинь» зіграла непогано. У Луцька добре підготовлена фізично команда, постійно нас накривала, не давала нам грати в пас у наш футбол. Перед грою я просив хлопців, щоб м’яч швидко «ходив», але в нас це не вийшло. Будемо розбиратися, чому так сталося, де ми припустилися помилок. Звичайно, зараз вся команда, і в тому числі я, дуже засмучена. Говорити по «гарячих» слідах не хочу, бо поки ще дуже багато емоцій. Треба заспокоїтися, переглянути відео, все проаналізувати і лише тоді можна робити якісь висновки. А так зараз, на емоціях, можна наговорити казна що. Але можу сказати, що в нас не виходило грати у швидкий пас і не було контролю м’яча, в усякому разі такого, як би нам хотілося.

– «Волинь» своєю грою вас чимось здивувала?

– Ні. За великим рахунком ми саме таку гру від них й чекали. Інша справа, що, як я вже казав, ми не показали свою гру. Десь нам трохи і не везе, є й кадрові проблеми. Зокрема, Остап Грось ніяк не може відійти від травм, Микола Бухта отримав ушкодження ключиці. Тому у задній лінії в нас є певні проблеми. Сьогодні не грав і Ігор Богач, який в останній грі отримав травму коліна.

– У перерві ви замінили Штаненка на Дударенка...

– Це була планова заміна. До Штаненка по грі претензій не було. Але у нас на позиції лівого захисника два рівноцінних футболісти, а ігрову практику необхідно отримувати і одному, і другому.

– А чим викликана заміна Гладкого на Захарківа?

– Нам потрібно було щось міняти в передній лінії. У Володі Гладкого було кілька моментів, але він надто довго працював з м’ячем. Коли в минулій зустрічі він дуже швидко працював з м’ячем, то сьогодні... Чому? Можливо, втомився, а можливо, захисники його добре накривали і не дали зіграти. Взагалі то Володя дуже здорово відкривається, але робота з м’ячем у нього бажає значно кращого. Коли він зможе додати в цьому компоненті, то з нього може вирости дуже сильний нападник.

– На останок, на вашу думку, рахунок по грі?

– Ні, я думаю, що повинна була бути нічия. В нас були моменти, в них були моменти. До того ж перший гол ми забили самі собі, а в другому – помилка захисників, які дали пробити.

Популярні новини