На Копа Америка-2024 настав час вирішального матчу. У фіналі зустрінуться збірні Аргентини та Колумбії. Звичайно, у букмекерів фаворитом поєдинку є чинний чемпіон світу та континенту – команда Ліонеля Скалоні та Ліонеля Мессі. Але й колумбійці, напевно, покажуть все, на що здатні. На КА-2024 вони, як і аргентинці, забивали в кожному матчі (хоча виграли не всі, була нічия з бразильцями), а їхній лідер та капітан Хамес Родрігес набрав чудову форму. Мало не кожної гри – винятком стала зустріч із Бразилією – він віддає партнерам гольові передачі.
На відміну від колумбійського лідера, лідер збірної Аргентини Ліонель Мессі лише в півфіналі забив свій перший гол на турнірі. Але в нього є деякі виправдання у вигляді проблем зі здоров'ям. "Все було добре, доки не втрутилася травма, яка змінила мої плани. Далі все пішло не так, як я очікував, – каже Ліонель. - Але перед фіналом я позбувся страхів, відчув себе краще, і повністю готовий до гри. Потрібно отримати задоволення".
Задоволення точно не буде обопільним, комусь доведеться програти. Але немає сумнівів, що обидві збірні, які мають відмінний набір виконавців в атакуючій лінії, зроблять все від себе залежне, щоб перемогти. Тому рекомендую взяти варіант "Обидві заб'ють", який досить високо оцінюється букмекерами.
Читай також: Аргентина – Колумбія. Анонс та прогноз матчу