closer-popup
footboom
Авторизація користувача на сайті footboom1.com
Вхід через соціальні мережі
або
Забули пароль?
footboom
Поля відмічені зірочками * обов'язкові для заповнення

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Дякуємо!

Готово! Перевірте свою електронну пошту на наявність спеціальної пропозиції!
closer-popup

Шевченко назвав розширений список гравців збірної України для участі в тренувальному зборі перед Євро-2020

Шевченко назвав розширений список гравців збірної України для участі в тренувальному зборі перед Євро-2020
Джерело фото:
Змінити розмір a+ a-
3666
52

Головний тренер національної команди України Андрій Шевченко оголосив розширений список кандидатів на збір, за підсумками якого визначиться склад синьо-жовтих, що представлятиме країну на фінальному турнірі чемпіонату Європи, інформує офіційний сайт УАФ.

У списку — 35 виконавців. Більшість із них — гравці українських клубів, а також два легіонери, Олександр Зубков з угорського "Ференцварошу" та Євген Макаренко з бельгійського "Кортрейка", — прибудуть у розташування національної команди 15 травня. Саме цього дня збірна розпочне підготовчий збір у Харкові, де розміститься в добре знайомому готелі Superior Golf & Spa Resort. Решта (вісім представників іноземних клубів) прибуде до табору синьо-жовтих після завершення своїх клубних сезонів.

Абсолютно нових імен у розширеному списку три. Це півзахисники Богдан Лєднєв із київського "Динамо", Георгій Судаков із донецького "Шахтаря" та Артем Бондаренко з "Маріуполя", для кожного з яких цей виклик до національної команди — дебютний. Утретє в кар’єрі отримав виклик до збірної оборонець "Шахтаря" Віктор Корнієнко, який двічі поспіль зазнавав травм до початку зборів, через що так і не провів наразі жодного тренування у таборі головної команди країни. Удруге отримав запрошення динамівець Олександр Андрієвський, який дебютував у національній збірній 10 листопада 2017 року в товариському матчі проти Словаччини.

Перший контрольний поєдинок на підготовчому зборі наша команда проведе 23 травня: товариська зустріч із Бахрейном відбудеться в Харкові.

Розширений склад збірної України

Воротарі: Георгій Бущан ("Динамо"), Андрій Пятов, Анатолій Трубін (обидва — "Шахтар"), Андрій Лунін ("Реал", Іспанія).

Захисники: Олександр Караваєв, Ілля Забарний, Віталій Миколенко, Олександр Тимчик, Олександр Сирота, Денис Попов (усі — "Динамо"), Микола Матвієнко, Сергій Кривцов, Віктор Корнієнко (усі — "Шахтар"), Едуард Соболь ("Брюгге", Бельгія), Богдан Михайліченко ("Андерлехт", Бельгія).

Півзахисники: Тарас Степаненко, Марлос, Георгій Судаков (усі — "Шахтар"), Сергій Сидорчук, Володимир Шепелєв, Микола Шапаренко, Віталій Буяльський, Олександр Андрієвський, Віктор Циганков, Богдан Лєднєв (усі — "Динамо"), Артем Бондаренко ("Маріуполь"), Євген Макаренко ("Кортрейк", Бельгія), Олександр Зубков ("Ференцварош", Угорщина), Руслан Маліновський, Віктор Коваленко (обидва — "Аталанта", Італія), Олександр Зінченко ("Манчестер Сіті", Англія), Андрій Ярмоленко ("Вест Гем", Англія).

Нападники: Роман Яремчук ("Гент", Бельгія), Артем Довбик ("Дніпро-1"), Артем Бєсєдін ("Динамо").

Оцініть матеріал
Поділитися
Коментарі (52) Всі коментарі

Ну теперь Кочергин может с чистой совестью гулять свадьбу) Ну а этот список ничего кроме усмешки не вызывает

Відповідь на повідомлення Mehmet Aurelio

Ну теперь Кочергин может с чистой совестью гулять свадьбу) Ну а этот список ничего кроме усмешки не вызывает

Думаешь, Кочергин не достоин сборной? Разве он не перерос Зарю?

Я уже перешёл на футбольную тему, плять. Я понимаю, что надоел и нытье надоело. Но вы посмотрите на себя, вы же готовы разлагольствоать часами о всякой ерундуе, пересказывать матч онлайн! А на меня забиваете болт, даже когда я перехожу на футбол! Что вам во мне не устраивает?

Відповідь на повідомлення +380951585264

Я уже перешёл на футбольную тему, плять. Я понимаю, что надоел и нытье надоело. Но вы посмотрите на себя, вы же готовы разлагольствоать часами о всякой ерундуе, пересказывать матч онлайн! А на меня забиваете болт, даже когда я перехожу на футбол! Что вам во мне не устраивает?

Какого черта ты мне устраиваешь истерику? Ты мне не кум, не сват и не брат, последнюю буханку хлеба я с тобой не делил. Я не живу на форуме, и не собираюсь мониторить комментарии ради твоей персоны, страдающей хроническим дефицитом внимания

Какого черта ты мне устраиваешь истерику? Ты мне не кум, не сват и не брат, последнюю буханку хлеба я с тобой не делил. Я не живу на форуме, и не собираюсь мониторить комментарии ради твоей персоны, страдающей хроническим дефицитом внимания

Спасиб. Что думаешь о Кочергина?

Краще послухай цю пісеньку: " Хто ти є? Ти взяла моє життя - і не віддала Хто ти є? Ти випила мою кров - і п'яною впала Твою очі! Линуть, кличуть мене - ведуть за собою Хто ти є?! І ким би не була ти - я. не. здамся без бооою!"

Якісь два підріли замінусували Вакарчука!

Ну нічого: "І ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ - для кожного з нас І ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ - настане наш час!!!"

дуже багато лавочників з Шахтаря та Динамо

Відповідь на повідомлення CROTovich

дуже багато лавочників з Шахтаря та Динамо

Кротовичу, я там у Львові? Сильний дощ?

Відповідь на повідомлення Novak

15 футболистов Динамо, только полного импотента Супрягу не вызвали?!) Интересно где футболисты Зари,Шева даже не скрывает свои симпатии..

Хм...может потому что в Динамо играют украинцы? Из вашего дна, которое проигрывает Львову и Александрии вызвали всех, кто еще дышит. Тех кто не играет вообще и даже тех, кого вы сдали в Арендуполь.

Відповідь на повідомлення MMMetros

Хм...может потому что в Динамо играют украинцы? Из вашего дна, которое проигрывает Львову и Александрии вызвали всех, кто еще дышит. Тех кто не играет вообще и даже тех, кого вы сдали в Арендуполь.

Как минимум, смысла в таких дебютантах, нет абсолютно никакого, учитывая, что нам вроде как результат нужен, чемпионат раньше заканчиваем, что бы они подготовились, все дела ... а тут на те ... давайте вызовем лавочников и пацанят, а чо нет то ... они то конечно результат дадут и будут выходить на поле когда не до экспериментов на поле ...

По сути эти дебютанты и заняли место уже играющих опытных игроков, которые могли бы пригодится, но у нас тренерский штаб молодежь развлекает и лавочников ...

Відповідь на повідомлення Igorich

Ти дурбецало ватне, в Кравця 9 голів + 2 гольових. Проти Кулача нічого не маю проти, по любому краще судакових всяких

Побойся бога, какой к х*ям Кравец? Человек играет в чемпионате уровнем ниже нашего, в команде уровня Олимпика, забил 2 гола за 4 месяца и один раз вышел в основе за последние 2 месяца. Пока у нас тут лучшего бомбардира УПЛ не вызывают.

Народ. Список расширенный!!! 12 человек отсеется с него. Как раз все лавочники уйдут. Чего вы паритесь? Очевидно кстати кто отцепится. Единственный вопрос во вратарях, Пятов или Лунин. Чувствую отцепит Лунина, хотя я бы отцеплял Пятова

Більшість із них — гравці українських клубів, а також два легіонери, Олександр Зубков з угорського "Ференцварошу" та Євген Макаренко з бельгійського "Кортрейка", Шо, всего два легионера? Серьезно?

Побойся бога, какой к х*ям Кравец? Человек играет в чемпионате уровнем ниже нашего, в команде уровня Олимпика, забил 2 гола за 4 месяца и один раз вышел в основе за последние 2 месяца. Пока у нас тут лучшего бомбардира УПЛ не вызывают.

Кращий бомбардир УПЛ (на сьогодні) і бутси мити Кравцю не гордиться! До того ж Кулач - пампасерське сепарське рило, що ненавидить Україну!

В сборной не будет Харатина, в то время как днарь Макаренко едет! Токо щас заметил. Чем Харатин хуже резервиста Кортрейка?

холодно. -13(

Відповідь на повідомлення K. A. Valderrama

Кращий бомбардир УПЛ (на сьогодні) і бутси мити Кравцю не гордиться! До того ж Кулач - пампасерське сепарське рило, що ненавидить Україну!

"Кращий бомбардир УПЛ (на сьогодні) і бутси мити Кравцю не гордиться!" Пи*дёж основанный ни на чём.

Відповідь на повідомлення анатолич

Народ. Список расширенный!!! 12 человек отсеется с него. Как раз все лавочники уйдут. Чего вы паритесь? Очевидно кстати кто отцепится. Единственный вопрос во вратарях, Пятов или Лунин. Чувствую отцепит Лунина, хотя я бы отцеплял Пятова

Мы паримся, т.к. вместо этих лавочников можно было попробовать кого-то реально полезного

Відповідь на повідомлення анатолич

Вполне вероятно, что не 12, а 9. Заявку могут расширить до 26 человек.

В сборной не будет Харатина, в то время как днарь Макаренко едет! Токо щас заметил. Чем Харатин хуже резервиста Кортрейка?

Ти наркоман?

шо так гребе?

Мінус Зубков!

"Кращий бомбардир УПЛ (на сьогодні) і бутси мити Кравцю не гордиться!" Пи*дёж основанный ни на чём.

Оснований на всьому! Що вчора Кулач показав? Пеналь забив? Чи рило сєпарська вернув від національного гімну? Це такий бомбардир? І десять голів не забив... То в кого піздьож?

Оснований на всьому! Що вчора Кулач показав? Пеналь забив? Чи рило сєпарська вернув від національного гімну? Це такий бомбардир? І десять голів не забив... То в кого піздьож?

А Кравец что показал? Одного гола Кулача за день мало, а два гола Кравца за 4 месяца в полном поносе - это нирвана. Можно...а скорее нужно Кулача не брать, но Коавец - это вообще мертвое чудовище даже на фоне Супряги.

А Кравец что показал? Одного гола Кулача за день мало, а два гола Кравца за 4 месяца в полном поносе - это нирвана. Можно...а скорее нужно Кулача не брать, но Коавец - это вообще мертвое чудовище даже на фоне Супряги.

На фоні Супряги? Ах-ха-ха-ха-а-а-а Цікаво, що ж він такого поганого тобі зробив? Чи то в тебе така манера доводити свою правоту щодо Кулача? :))

На фоні Супряги? Ах-ха-ха-ха-а-а-а Цікаво, що ж він такого поганого тобі зробив? Чи то в тебе така манера доводити свою правоту щодо Кулача? :))

Почему он мне должен был что-то сделать? Просто на данный момент он не просто слабый, а очень слабый игрок для сборной.

Почему он мне должен был что-то сделать? Просто на данный момент он не просто слабый, а очень слабый игрок для сборной.

"мёртвое чудовище" (с) Угу :)))) Слабкий, дуже слабкий Крава - краще десяток Кулачів!

Залишити коментар

Рейтинг букмекерів

Стрічка новин

24 листопада
11:20
Перша ліга. "Вікторія" - ЮКСА. Пряма трансляція
Перша ліга. "Кремінь" - "Маріуполь". Пряма трансляція
Перша ліга. "Полтава" - "Металіст 1925". Пряма трансляція
11:00
"Баія" – "Атлетіко Паранаенсе". Анонс та прогноз матчу
"Корінтіанс" – "Васко да Гама". Анонс та прогноз матчу
"Інтернасьйонал" - "РБ Брагантіно". Анонс та прогноз матчу
10:39
Marca: Ерлінг Холанд підпише новий контракт із "Манчестер Сіті"
09:30
"Андерлехт" - "Гент". Анонс та прогноз матчу
"Леганес" – "Реал". Анонс та прогноз матчу
09:00
"Наполі" - "Рома". Анонс і прогноз матчу
08:30
"Боруссія" (М) - "Санкт-Паулі". Анонс та прогноз матчу
08:30
"Іпсвіч" - "Манчестер Юнайтед". Анонс та прогноз матчу
08:28
"Манчестер Сіті" програв п'ять матчів поспіль уперше з 2006 року
08:21
Жуль Кунде: "Це була велика помилка"
08:12
Хансі Флік: "Ми припустилися занадто багато помилок, але це лише одна гра"
08:00
"Осер" - "Анже". Анонс та прогноз матчу
"Нант" - "Гавр". Анонс та прогноз матчу
07:45
"Аякс" – "Зволле". Анонс та прогноз матчу
07:15
"Севілья" – "Райо Вальєкано". Анонс та прогноз матчу
07:01
"Наполі" - "Рома": прогноз Sports Mole
06:30
"Гольштайн" - "Майнц". Анонс та прогноз матчу
06:00
"Торіно" - "Монца". Анонс і прогноз матчу
"Комо" - "Фіорентина". Анонс і прогноз матчу
"Лілль" - "Ренн". Анонс та прогноз матчу
Більше новин
24 листопада
Перша ліга. "Полтава" - "Металіст 1925". Пряма трансляція
Перша ліга. "Вікторія" - ЮКСА. Пряма трансляція
Перша ліга. "Кремінь" - "Маріуполь". Пряма трансляція
11:06
Олександр Караваєв про нову схеум в захисті: "Дуже сильний крок від нашого тренерського штабу"
10:54
Сергій Нагорняк: "Дуже кортить, аби "Епіцентр" завоював пряму путівку до Прем"єр-ліги"
10:32
"Полтава" - "Металіст 1925": прогноз Віктора Козіна
09:59
Крістіан Біловар: "Це не нова для нас схема. В три центральні захисники грали проти "Роми"
09:55
Роман Саленко: "Коли виходив на заміну, то переживав"
08:56
Віктор Блізніченко: "Враховуємо сильні та слабкі сторони "Кривбасу"
08:43
Мігел Кампуш: "Моя дівчина плакала, не хотіла їхати в Україну"
"Рух" - "Лівий Берег". Анонс та прогноз матчу
05:30
"Верес" - "Олександрія". Анонс та прогноз матчу
01:40
"Оболонь" - "Кривбас". Анонс та прогноз матчу
23 листопада
23:58
Генштаб ЗСУ: Оперативна інформація станом на 22.00 23.11.2024
23:53
Бартол Франьїч: "Слід пишатися командою після сьогоднішньої гри, особливо другого тайму"
23:39
Андрес Карраско: "Не думаю, що вилучення нашого гравця вплинуло на гру"
23:21
Віталій Буяльський: "Якщо виграли – то правильна була тактика"
22:37
2 удари, 32 дотики: оцінки Віктора Циганкова за 33 хвилини матчу проти "Еспаньйола"
22:29
Анатолій Трубін - в запасі на матч 1/16 фіналу Кубка Португалії
22:14
Марино Пушич: "Тою чи іншою мірою до ПСВ ми готові"
21:27
Василь Кобін: "Ми хотіли зіграти агресивно, і десь нам це вдалося"
21:10
Пушич розповів, чи дозволить Судакову бити пенальті в Ейндховені
21:00
"Дай Бог йому удачі" - Різник про відбиті Паламарчуком 4 поспіль пенальті
20:38
Чемпіонат України. "Шахтар" – "Інгулець" 6:0. Відеоогляд матчу
Більше новин
24 листопада
11:06
Олександр Караваєв про нову схеум в захисті: "Дуже сильний крок від нашого тренерського штабу"
"Корінтіанс" – "Васко да Гама". Анонс та прогноз матчу
"Баія" – "Атлетіко Паранаенсе". Анонс та прогноз матчу
"Інтернасьйонал" - "РБ Брагантіно". Анонс та прогноз матчу
10:39
Marca: Ерлінг Холанд підпише новий контракт із "Манчестер Сіті"
"Андерлехт" - "Гент". Анонс та прогноз матчу
"Леганес" – "Реал". Анонс та прогноз матчу