Головний тренер збірної Нідерландів Рональд Куман був вкрай засмучений після великої виїзної поразки від збірної Франції у стартовому турі кваліфікації Євро-2024, повідомляють офіційний сайт УЄФА та Get French Football News:
– Проти такої команди, як Франція, потрібно показувати дуже хорошу гру, але у нас не було жодних шансів. Минуло всього вісім хвилин, а ми вже програвали 0:2. Для мене стало несподіванкою те, що в цьому матчі ми мало що показали і в атаці, і в обороні. Такого розгрому я точно не очікував. Не було нічого позитивного, у всіх компонентах гри продемонстрували серйозні недоліки. Ми повинні були діяти набагато агресивніше і припускатися менше помилок. Ви знаєте обставини, що це – не та команда, яку я планував виставити, але й виправдовуватися за цей поганий виступ теж не хочу. Найприкріше, що перший і четвертий голи прийшли через помилки в обороні. Ми втрачали м'ячі за двадцять метрів від власних воріт, і нас за це карав суперник, який має якісних виконавців – Мбаппе, з його найкращими якостями, напевно, можна персонально виділити. Ми розуміли, що маємо бути дуже обережними, але не приділили достатньо уваги цьому аспекту. Франція – фізично дуже сильна команда, міцна та швидка, особливо в атаці. Хоча в усіх лініях у суперника – виконавці топ-рівня, до якого потрібно прагнути нашому сьогоднішньому складу. Було неприємно, що багато гравців основного складу вибули через вірусну інфекцію, але справа навіть не в тому, що не впоралася наша молодь – безумовно, я очікував більшого від вікових і досвідчених футболістів, – резюмував Куман.
Читайте также: Квалификация Евро-2024. Франция – Нидерланды 4:0. Видеообзор матча