Головний тренер збірної Вірменії Олександр Петраков поділився думками напередодні матчу 6-го туру відбіркового турніру Євро-2024 проти збірної Хорватії.
Працюємо над відновленням команди після гри з Туреччиною. З Хорватією ми граємо вдома, для наших уболівальників, у Єревані. Запорукою перемоги буде наша самовіддача і, в якомусь сенсі, везіння. Жодних серйозних тактичних змін у грі з хорватами не буде.
Ми граємо 5 фіналів. Я сказав гравцям: програєте в одному, вилетите. Ми пройшли один - Туреччину. Нам належить пройти й інших.
Мені подобається, як команда підходить до кожної гри і як виконує свою роботу. Я задоволений своєю командою, грою футболістів і їхнім підходом до роботи.
Що стосується нових гравців, то серед футболістів, які виступають у Прем'єр-лізі Вірменії, досі немає гравців, яких можна було б запросити до збірної, - цитує Петракова Sport.news.
Зустріч Вірменія - Хорватія відбудеться 11-го вересня і розпочнеться о 19:00. У минулому турі хорвати розгромили команду Латвії з рахунком 5:0, збірна Вірменії зіграла внічию з турками - 1:1.
У групі D з 10-ма очками лідирує збірна Туреччини, яка провела 5 матчів. На друге місце піднялася збірна Хорватії, яка набрала 7 очок. Збірна Вірменії після чотирьох ігор із 7-ма очками йде на третьому місці.
Читай також: Вірменія - Хорватія. Анонс та прогноз матчу