Головний тренер збірної Польщі Фернанду Сантуш не збирається подавати у відставку після поразки від національної команди Албанії (0:2) у відборі на Євро-2024.
- Чи підете ви у відставку?
- Ні, я не збираюся йти у відставку ні сьогодні, ні завтра. Чи буду я звільнений? Не знаю, запитайте, будь ласка, у президента Польського футбольного союзу. Якщо він вирішить, що наша подальша співпраця не має сенсу, то це завжди вихід. Але ще раз підкреслю - я не збираюся йти у відставку, тому що у нас ще є шанс потрапити на чемпіонат Європи.
Якщо ви хочете поговорити про матч, про тактику, про те, що відбувається на полі - вперед. Я думаю, що збірна Польщі весь час розвивається. Я провів десять тренувань з цією командою. Це не сім чи дев'ять місяців роботи. Це десять тренувань.
Я розумію, що наші вболівальники зараз страждають. Ми також страждаємо. І всі гравці, і тренерський штаб дуже засмучені. Ми добре увійшли в матч з Албанією, навіть забили гол, але його не зарахували. Потім гра стала більш рівною, і раптом суперники забили несподіваний гол.
У перерві гравці були дуже мотивовані, і ми також добре розпочали другу частину гри. У нас була ситуація, щоб звести матч до нічиєї, але нам це не вдалося, і через деякий час Албанія забила другий гол. Ми намагалися боротися до кінця, але сьогодні програли.
У нас ще є шанси. Зрештою, є різні способи потрапити на чемпіонат Європи. Я не збираюся здаватися і не думаю про відставку, - цитує Фернанду Сантуша офіційний сайт Польського футбольного союзу.
Після 5-ти зіграних турів у відборі на Євро-2024 збірна Польщі розташувалася на четвертій сходинці, пропустивши вперед Молдову, Чехію та Албанію.
Читай також: Відбір до Євро-2024. Албанія – Польща 2:0. Відеоогляд матчу