Головний тренер ПСЖ Крістоф Гальтьє висловився після товариської гри з "Гамба Осака", інформує L’Equipe.
Парижани виграли з рахунком 6:2. Це їхня четверта поспіль перемога у передсезонних матчах.
"Дуже хороша гра, дуже динамічна у перші 60-70 хвилин. Обидві команди постійно намагалися атакувати і, напевно, порадували глядачів. Ми провели два різні тайми. Перший вийшов дуже добрим, а в другому вже через десять хвилин ми почали діяти менш інтенсивно і провели решту гри на середньому рівні. Ми пропустили два голи – це на два більше, ніж потрібно. Я хотів би, щоб нашу оборону було складніше ламати. Над цим треба попрацювати. Необхідно підтримувати структуру гри, діяти організовано не як за іншого голу. Я можу це зрозуміти, коли ми ведемо у рахунок, але для того, щоб не давати суперникам жодного шансу, слід виправити недолік. Незважаючи на те, що ми не хочемо пропускати голи та дозволяти створювати біля наших воріт небезпечні моменти, важливо розуміти, що в ДНК моїх футболістів – бажання йти вперед, ризикувати, забувати якнайбільше. Потрібно це зберегти", - сказав наставник "принців".