Головний тренер ПСЖ Луїс Енріке прокоментував нічию з "Тулузою" (1:1) в другому турі Ліги 1.
- В першу чергу я пов’язую цю нічию з невезінням, тому що за рахунку 1:0 у нас було три шанси закрити матч. Гра стала трохи шаленою, і нам не пощастило, що в наші ворота призначили пенальті.
- Чи вважаєте ви, що вашим захисникам не вистачило впевненості?
- Ні, зовсім ні. Протягом 70 хвилин ми грали на хорошму рівні. В професійному футболі робота тренера полягає в тому, щоб керувати всіма змінами на полі. Гравці міняються, але ідея залишається тією ж.
Ми втратили два очки, тому що не контролювали гру і швидко атакували, що найбільш вигідно для "Тулузи". Ми припустилися помилки і маємо взяти з неї урок. Якщо ми не будемо контролювати гру, то будемо страждати.
- Як ви поясните відсутність Кіліана Мбаппе в стартовому складі?
- У цьому я розбираюся зі своїми гравцями та тренерським штабом. Знаю, що ви любите суперечки, але я буду вирішувати це по-своєму.
- Що ви думаєте про дебют Усмана Дембеле?
- Він зіграв дуже добре. Це гравець, який створює різницю і знає, як діяти в ситуаціях сам-на-сам. Він здатен легко відволікати на себе гравців, що полегшує задачу. Усману все ще не вистачає швидкості, але я вважаю, що він провів дуже хороший матч, - цитує Енріке L’Equipe.
Читайте также: Чемпионат Франции. "Тулуза" – ПСЖ 1:1. Видеообзор матча