Наставник "Марселя" Жан-Луї Гассе оголосив, що залишає французький клуб та не буде займатися тренерською діяльністю, хоча й надалі буде пов'язаний зі світом футболу, але вже в іншій якості.
"У неділю буде останній матч у моїй кар'єрі. Я можу залишитися у футболі. Я можу приділяти свій час футболу, але з тренерською діяльністю покінчено. Я не можу займатися садівництвом.
Для мене велика честь тренувати "Марсель". Я хочу закінчити на висоті. У мене бігли мурашки по шкірі на "Велодромі". Я хочу виграти свій останній матч, щоб піти зі спокійною душею", - цитує Гассе клубна пресслужба.
Нагадаємо, у лютому 2024 року Гассе очолив "Марсель", замінивши на цій посаді Дженнаро Гаттузо. Його угода була розрахована до 30 червня цього року.
Під керівництвом 70-річного спеціаліста команда вибила "Шахтар" в 1/16 фіналу Ліги Європи (2:2, 3:1). "Провансальці" дійшли до півфіналу турніру, де поступились "Аталанті" (1:1, 0:3).
У Лізі 1 "Марсель" за тур до завершення чемпіонату Франції розташувався на 8-й сходинці. 19 травня команда зіграє на виїзді проти "Гавра".
Читай також: Мбаппе на аукціоні придбав за 520 тисяч євро портрет Пеле