Головний тренер "Марселя" Роберто Де Дзербі прокоментував інформацію про можливий перехід у французький клуб нападаючого "Манчестер Юнайтед" Мейсона Грінвуда, який виступав минулого сезону за "Хетафе" на правах оренди.
"У нас немає офіційної домовленості. Він гравець світового класу, більше мені нема чого сказати. Я не знаю його біографії, це не має значення.
Гравці, які підписують контракт із нашим клубом, стають моїми дітьми. Я захищаю їх, незважаючи ні на що. Можливо, за лаштунками я тягтиму їх за вуха, але на публіці я захищаю їх, як синів", — цитує Де Дзербі журналіст Фабриціо Романо у Twitter.
Нагадаємо, Грінвуд звинувачувався у зґвалтуванні та нападі на свою дівчину, проте згодом із гравця зняли всі звинувачення.
Минулого сезону Грінвуд взяв участь у 36 матчах у всіх турнірах, у яких він відзначився 10 голами та шістьма результативними передачами. Діюча трудова угода гравця з клубом розрахована до літа 2025 року. Згідно з інформацією Transfermarkt, ринкова вартість футболіста становить 25 мільйонів євро.
Читайте также: "Марсель" и "Манчестер Юнайтед" договорились о трансфере Мейсона Гринвуда