Легенда "Марселя" Жан-П’єр Папен, який зараз працює тренером молодіжної команди клубу, зізнався про складнощі, з якими стикається на своїй посаді. В інтерв'ю для La Provence він розповів про напруженість у стосунках з Алі Зарраком, керівником команди резерву, а також про дивні інциденти поза футбольним полем.
Про тиск з боку Заррака
"Я є тренером і не можу дозволити, щоб ця людина вирішувала, хто буде серед моїх п'яти запасних. Коли гравці першої команди приєднувалися до нас через потреби в ігровій практиці, я завжди дотримувався інструкцій. Однак складається враження, що все залежить саме від нього. Я не потребую посередників для спілкування з Роберто Де Дзербі чи президентом Пабло Лонгорією, але проблема з цією людиною залишається".
Про погрози і неприємні інциденти
"Вже три тижні біля мого будинку стоять три машини з охоронцями, і це нестерпно. Якось до мене під'їхали двоє чоловіків на мотоциклах і наказали покинути Марсель. Я не знаю, чи це пов’язано з ситуацією в клубі; не дозволяю собі так думати або говорити. Але не приймаю, що мене звинувачують у недотриманні інструкцій клубу, поки я сам переживаю таке. Так далі тривати не може: або залишаюся я, або йде ця людина", - цитує Папена ТМW.
Нагадаємо, Папен - володар "Золотого м'яча", який йому було вручено у 1991 році.
Читай також: "Сент-Етьєн" - "Страсбур". Анонс та прогноз матчу