closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
footboom
Поля отмечены звездочками * обязательны для заполнения

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Спасибо!

Готово! Проверьте свою электронную почту, чтобы узнать о специальном предложении!
closer-popup
Олимпиада-2024 Финальный турнир. Групповой этап. / /
Окончен
2 : 1

ОІ-2024. Ірак U-23 - Україна U-23 2:1. Лиха біда початок

ОІ-2024. Ірак U-23 - Україна U-23 2:1. Лиха біда початок
Изменить размер a+ a-
667
27

24 липня. Ліон. "Стад де Ліон".
Арбітр: Махмуд Ісмаїл (Судан).

Ірак U-23 - Україна U-23 2:1

Голи: Хусейн 57 (з пен.) Джасім 75 - Рубчинський 53

Попереджені: Оджаймі (52), Хассан (90+12) — Криськів (26), Таловєров (56), Брагару (56).

Ірак: Хассан, Алі (Джасім, 58), Макнзі, Тахсін, Баєш, Амін (Саад, 79), М. Мохаммед (Н. Мохаммед, 58), К. Мохаммед, Саадун, Хуссейн (к) (Аль-Імам, 90+12), Оджаймі.

Запасні: Аль-Рекабе, Абдуллах, Абдул-Амір.

Тренер: Радхі Шенайшил.

Україна: Фесюн, Крупський, Мартинюк, Таловєров (Салюк, 73), Рубчинський, Михайленко (Федор, 73), Брагару (Сич, 73), Хлань, Сікан (к) (Краснопір, 80), Батагов, Криськів (Очеретько, 80).

Запасні: Єрмаков, Велетень.

Тренер: Руслан Ротань.

ОІ-2024. Ірак U-23 - Україна U-23 2:1. Лиха біда початок  - изображение 1

Щось геть не задаються дебютні поєдинки наших збірних на топових змаганнях нинішнього літа. Команда Реброва з поразки стартувала на Євро-2024 у Німеччині, поступившись Румунії 0:3. Потім ми стали свідками важкого старту на юнацькому ЧЄ підопічних Михайленка, в якому наша U-19 задовольнилась безгольовою нічиєю з Північною Ірландією. На жаль, стартові граблі не оминули і наші олімпійці, яким у Ліоні протистояла екзотична збірна Іраку.

Дивна гра, дивний результат. Володіючи повною перевагою у першому таймі, і нарешті повівши у рахунку після перерви, хлопці Руслана Ротаня фактично на рівному місці випустили перемогу із рук...

Початок матчу - обнадійливий. Забіг Хланя правим флангом був перерваний суперником ціною фолу. Напрошувався гірчичник, але суданський рефері обмежився усним попередженням. Щоправда, Ірак відразу відповів стрімкою контратакою чотири в три, яка завершилась дальнім ударом і рикошетом. І хоч Фесюну навіть у гру не довелось вступати, але перший дзвіночок пролунав досить гучно.

Перший по-справжньому гольовий момент - також за українцями, причому створили його наші  флангові захисники. Крупський вкинув аут з правого флангу, а після того, як м'яч відскочив за межі штрафного першим на підборі виявився Мартинюк, який завдав небезпечного дальнього удару.

Суперник з перших хвилин вибудував масований захист, розхитати який за допомогою фірмової гри в короткий та середній пас, так званий Ротань-стайл, не вдавалося. Перешкоджав брак в передачах, недосконале взаєморозуміння та хвилювання. А от ставка на індивідуальні дії ставила в глухий кут іракців. На 13-й хвилині, після кутового, Криськів спочатку виконав гостру передачу з лівого флангу, потім зіграв на підборі, обіграв свого візаві та віддав тонкий пас на Михайленка. Микола пробив на виконання в дальній кут, змусивши голкіпера витягнутися у струнку!

В середині тайму вже Брагару взяв гру на себе, ефектно обіграв двох іракців та викотив м'яч на лінію воротарського майданчика де без опіки перебував Хлань. На жаль, наш правий вінгер не влучив у порожні ворота з убивчої здавалось позиції! Відразу потому Крупьський увімкнувся своїм флангом, обіграв двох суперників та завдав удару в ближній кут - голкіпер грамотно обрав позицію і врятував свою команду.

У першому таймі "синьо-жовті" завдали 7 ударів по воротах суперника проти одного, та значно переважали у володінні м'ячем. Але на табло - нулі.

Другий тайм хлопці Ротаня розпочали також натхненно, а головне - результативно. Спочатку Сікан пробив в дотик - над поперечиною, а через дві хвилини Брагару заробив результативний штрафний. Криськів навісив з лівого флангу, Батагов пробив головою, кіпер іракців зреагував, а першим на добиванні був Рубчинський  - 1:0!

Здавалося, тепер суперник змушений буде розкриватися і наступні м'ячі - справа часу. Голи дійсно забивались, але... виключно в наші ворота. Три хвилини знадобилось іракцям, щоб зрівняти рахунок. Нехитрий навіс м'яча в штрафний майданчик завершився падінням форварда суперника, на спину якому поклав руку Таловєров. Головний рефері знаходився поблизу моменту і зафіксував фол, вказавши на пенальті. Хусейн, витримавши паузу, виграв дуель нервів у Фесюна. Наш голкіпер стрибнув ліворуч, спостерігаючи очима як м'яч летить в протилежну сторону. 1:1.

Ця невдача помітно позначилась на грі нашої команди. Зникла впевненість, з кожною хвилиною все більше тиснув тягар за результат. А суперник навпаки повірив у себе і на 75-й хвилині реалізував дальній удар - Фесюн не дотягнувся до м'яча, спрямованого в самісінький кут.

Руслан Ротань намагався врятувати гру, кинув в бій Краснопіра та Очеретька, проте зачепитись бодай за нічию не вдалося. 1:2 - збірна України дебютує на Олімпіаді з поразки. Втрата концентрації після забитого Рубчинським голу мала плачевні наслідки. Супернику вистачило напівмоменту, щоб витиснути з нього максимум, повернутись у гру і навіть перемогти.

Попри помітну перевагу збірної України фірмова гра команди Ротаня не задалась. Нижче свого рівня зіграв Криськів, а наш капітан Сікан в першому таймі взагалі виглядав нейтральним - форвард майже не зустрічався з м'ячем і лише після перерви нагадав про себе. Але були і ті, хто тягнув команду за собою - Хлань, Крупський, Брагару...

Після стартового туру в нашій групі спостерігається двовладдя - лідирують Ірак та Марокко. Ми з аргентинцями поки пасемо задніх. Проте ще нічого не втрачено. Наступну гру підопічні Ротаня проведуть 27 липня (у суботу) проти Марокко (початок - о 18:00). Чи варто говорити, що нам потрібна лише перемога?

ОІ-2024. Ірак U-23 - Україна U-23 2:1. Лиха біда початок  - изображение 2ОІ-2024. Ірак U-23 - Україна U-23 2:1. Лиха біда початок  - изображение 3ОІ-2024. Ірак U-23 - Україна U-23 2:1. Лиха біда початок  - изображение 4ОІ-2024. Ірак U-23 - Україна U-23 2:1. Лиха біда початок  - изображение 5

Аргентина — Марокко — 1:2 (0:1)

Турнірна таблиця

Команда

І

В

Н

П

М

О

1

Ірак

1

1

0

0

2—1

3

2

Марокко

1

1

0

0

2—1

3

3

Аргентина

1

0

0

1

1—2

0

4

Україна

1

0

0

1

1—2

0

27.07.2024

Аргентина — Ірак (16:00, Ліон)

Україна — Марокко (18:00, Сент-Етьєн)

30.07.2024

Україна — Аргентина (18:00, Ліон)

Марокко — Ірак (18:00, Ніцца)

Час початку матчів — київський. 

Дві найкращі команди групи В за сіткою виходять на представників групи А.

Читай також: Олімпіада-2024: стартовий склад збірної України U-23 на матч проти Ірака

Оцените материал
Поделиться
Комментарии (27) Все комментарии

Перша гра на олімпіадах в історії України...Оце і є - історичний обсер. Молодці. Я думав, 0-3 румунам був мегаобсер. Але немає нічого неможливого.

Ответ на сообщение Saltov

Перша гра на олімпіадах в історії України...Оце і є - історичний обсер. Молодці. Я думав, 0-3 румунам був мегаобсер. Але немає нічого неможливого.

Навіщо так драматизувати? Олімпіада - напівтовариський турнір, де грають не найкращі країни, які складаються з не найкращих представників з сумнівною мотивацією і майже без престижу.

Ответ на сообщение Днепровец

Навіщо так драматизувати? Олімпіада - напівтовариський турнір, де грають не найкращі країни, які складаються з не найкращих представників з сумнівною мотивацією і майже без престижу.

Як виявляється, в нас що кращі грають серед кращих, що некращі серед некращих - підсумок дуже схожий).

Ответ на сообщение Товарищь Крокодиловъ

Як виявляється, в нас що кращі грають серед кращих, що некращі серед некращих - підсумок дуже схожий).

:)))

Одного не розумію. На фіга я оте лайно дивився?!

Тим позорніше програвати ненайкращім, та ще азіатам.Хочаб гру показали, але у другому таймі крім голу показали 59 хвилин ходячого футболуІ про мотивацію не згоден.Для спортсменів участь і вдалий виступ на олімпіаді-мрія усього життя.Для футболістів молодих думаю теж , але здається не для цього хламу.

Подивився другий тайм. Скажу чесно: збірна Іраку більше нагадувала професійну футбольну команду. Вони принаймні мали структуру та якось комбінували. Наші виглядали дворовою командою: жодної структури гри, жодних комбінацій, ніхто не рухається, ніхто себе не пропонує, всі стоять в зонах або намагаються самотужки накрутити по три гравця. Або просто закидають вперед навмання, в боротьбу. Тому результат справедливий. Ні, ну я розумію, що Ротаню не віддали багато сильних футболістів, але й ті, що сьогодні виходили, вміють грати в своїх клубах або в молодіжці в нормальний футбол. Вони є тактично грамотними, якщо є тренер, який поставив правильно ігрові завдання. Але що з ними зробив Ротань - абсолютно незрозуміло. Парадоксально, що склад, який пробився на ОІ, демонстрував хороший футбол, незважаючи на наявність Ротаня. Хто ж їх тоді готував до матчів? Таємний сірий кардинал?

Ответ на сообщение В.Перетурин

Тим позорніше програвати ненайкращім, та ще азіатам.Хочаб гру показали, але у другому таймі крім голу показали 59 хвилин ходячого футболуІ про мотивацію не згоден.Для спортсменів участь і вдалий виступ на олімпіаді-мрія усього життя.Для футболістів молодих думаю теж , але здається не для цього хламу.

Можливо, це я у якійсь бульбашці живу, що все життя футбол на Олімпіаді нікого не цікавив. Я не зможу без вікіпедії назвати переможців Олімпіади (крім Аргентини у 2004 з Мессі, бо мільйон разів повторювалося, що Мессі олімпійський чемпіон). Для мене тому це як якийсь міжсезонний Кубок Ефеса. А будь який програш у товариському турнірі я не можу сприймати як позорище. Але знов ж таки, можливо, це я у бульбашці, а для багатьох інших футбольна Олімпіада це важливий турнір і завжди таким був, і тому поразка в ньому сприймається так болісно.

Навіть з такою грою повинні були виносити той колхоз...в центрі просто ганебно зіграли....5 номер це мінус один в збірної навіть якщо і забив. Просто пусте місце.

Після першого тайму здаволось, що наші - Бразілія! Здавалося - ВАУ!!І це другий склад?! Монстри!!!! Потім придивився ..... Зі стрессостійкостью, (психологією чи психікою) хтось може, щось зробити?! Бо після перлини матчу у виконанні тАЛОЄ-ВЕРАва, (якій до речи ще й МАХІ), уси просто перестали грати!!! Що, це, плять, було?????

Плюсую. Олімпійський футбол - це якась пародія на проф. змагання, з абсолютно незрозумілими правилами заявок, з абсолютно безглуздими правилами відбору та з нульовим інтересом до самого турніру у світі. Ясно, що нам не перебирати і грати треба краще, не про це мова. Але загалом цей турнір - то щось абсолютно незрозуміле та сумнівне.

Мрія усього життя?) Ти точно впевнений...?

Ирак тоже Патриот опередаст?)

Можливо, це я у якійсь бульбашці живу, що все життя футбол на Олімпіаді нікого не цікавив. Я не зможу без вікіпедії назвати переможців Олімпіади (крім Аргентини у 2004 з Мессі, бо мільйон разів повторювалося, що Мессі олімпійський чемпіон). Для мене тому це як якийсь міжсезонний Кубок Ефеса. А будь який програш у товариському турнірі я не можу сприймати як позорище. Але знов ж таки, можливо, це я у бульбашці, а для багатьох інших футбольна Олімпіада це важливий турнір і завжди таким був, і тому поразка в ньому сприймається так болісно.

А у 1988 без вікіпедії назвеш)?

"Вавілон ХХІ" ( режисер Радхі Шенайшил). Короткий зміст: перемога месопотамців.

Ответ на сообщение toledo

Мрія усього життя?) Ти точно впевнений...?

Я мав на увазі спортсменів, а не хланів і ссичів.Та і справжні футбольори цінують довіру представляти країну на найвищому спортивному змаганні.Спитай у Олексія Михайличенка-пишається він золотом Олімпіади, чи вважає ці змагання напiвтоваристкими?

Ответ на сообщение Игорини

Подивився другий тайм. Скажу чесно: збірна Іраку більше нагадувала професійну футбольну команду. Вони принаймні мали структуру та якось комбінували. Наші виглядали дворовою командою: жодної структури гри, жодних комбінацій, ніхто не рухається, ніхто себе не пропонує, всі стоять в зонах або намагаються самотужки накрутити по три гравця. Або просто закидають вперед навмання, в боротьбу. Тому результат справедливий. Ні, ну я розумію, що Ротаню не віддали багато сильних футболістів, але й ті, що сьогодні виходили, вміють грати в своїх клубах або в молодіжці в нормальний футбол. Вони є тактично грамотними, якщо є тренер, який поставив правильно ігрові завдання. Але що з ними зробив Ротань - абсолютно незрозуміло. Парадоксально, що склад, який пробився на ОІ, демонстрував хороший футбол, незважаючи на наявність Ротаня. Хто ж їх тоді готував до матчів? Таємний сірий кардинал?

тра було дивитись перший. у першому таймі такої команди як Ірак на полі не було - наші домінували скрізь. просто безваріантно. однак. не забили. а у футболі треба не гарно грати а забивати голи. та і у другому до пропущеного наші були хороші. але пропущений, я би сказав "ідіотськи пропущений з пенальті" підкосив команду. а потім плюха, яку воротар мав би брати, остаточно добила. -- щодо Ротаня, то він цю гру програв - так. склад хороший був, гра давалась, але коли стало 1-1 він сам запанікував і став хаотично тикати по складу заміни. і власне знищив залишки гри на полі. "нє палучілось".

Ответ на сообщение Симон Изгоев

Після першого тайму здаволось, що наші - Бразілія! Здавалося - ВАУ!!І це другий склад?! Монстри!!!! Потім придивився ..... Зі стрессостійкостью, (психологією чи психікою) хтось може, щось зробити?! Бо після перлини матчу у виконанні тАЛОЄ-ВЕРАва, (якій до речи ще й МАХІ), уси просто перестали грати!!! Що, це, плять, було?????

Да яка нах Бразилія, не знали що з м'ясом робити. Центр ганебно зіграв.талаверов змушений був і 6ку і 5ку грати...

Ответ на сообщение Симон Изгоев

це було таки "слабкий тренер".

Плюсую. Олімпійський футбол - це якась пародія на проф. змагання, з абсолютно незрозумілими правилами заявок, з абсолютно безглуздими правилами відбору та з нульовим інтересом до самого турніру у світі. Ясно, що нам не перебирати і грати треба краще, не про це мова. Але загалом цей турнір - то щось абсолютно незрозуміле та сумнівне.

ну чому? правило заявки цілком логічне, грають люди що ще не професіонали. тіпа. "спорт заради спорту". можна пригадати аналогію з баскетболом, коли на Олімпіади американці посилали збірну студентської ліги. але позаяк футболістів любителів у дорослому віці не знайти, та й мухлювання будуть очевидно - то й зробили вікове обмеження, злегка, для солідності змагань, його помьякшивши. як на мене - логічно. ну і власне цей склад нашої збірної - це і є щось напіваматорське. такі собі недооцінені таланти. кращі з гірших чи гірші з кращих. щодо інтересу, то як кому. мені цікаво і футбол між дітьми у дворі дивитись... так що вчора мені "зайшло". результат - лайно, але то якраз заслуга Ротаня. він не психолог ні разу, хоча на полі сам то був достатньо стійким..

Я мав на увазі спортсменів, а не хланів і ссичів.Та і справжні футбольори цінують довіру представляти країну на найвищому спортивному змаганні.Спитай у Олексія Михайличенка-пишається він золотом Олімпіади, чи вважає ці змагання напiвтоваристкими?

Спортсменів - так, вибачаюсь, неправильно тебе зрозумів. Але для футболістів... ну це смішно. І не треба рівняти совок з сучасним світом. Пишатись можна чим завгодно, хтось і медаллю на область пишається. Цей турнір нікому не потрібен та має нульовий інтерес у світі. Жоден провідний європейський клуб не відправив туди своїх футболістів, бо престижу там немає взагалі ніякого. Я не знімаю відповідальність з наших довбнів, але по справедливості вони взагалі не мають відношення до виходу на цей турнір, це ліві пасажири в цій збірній. Ніхто з лідерів, які це право виборювали, на турнір у підсумку не поїхали. Ще один показник "рівня" турніру...

Ответ на сообщение Mahno

ну чому? правило заявки цілком логічне, грають люди що ще не професіонали. тіпа. "спорт заради спорту". можна пригадати аналогію з баскетболом, коли на Олімпіади американці посилали збірну студентської ліги. але позаяк футболістів любителів у дорослому віці не знайти, та й мухлювання будуть очевидно - то й зробили вікове обмеження, злегка, для солідності змагань, його помьякшивши. як на мене - логічно. ну і власне цей склад нашої збірної - це і є щось напіваматорське. такі собі недооцінені таланти. кращі з гірших чи гірші з кращих. щодо інтересу, то як кому. мені цікаво і футбол між дітьми у дворі дивитись... так що вчора мені "зайшло". результат - лайно, але то якраз заслуга Ротаня. він не психолог ні разу, хоча на полі сам то був достатньо стійким..

Ну про те і мова, що комусь і за дітьми цікаво дивитись, хтось і Олімпійській футбол дивиться, але це не має жодного відношення до рівню турніру. Правила заявок... ну як би помʼякше... це абсурд повний. Не знаю в чому принциповість ідіотського правила "непрофесіоналів", коли все одно виступають лише професіонали, чому є якісь обмеження по віку, коли в інших видах спорту немає ніяких обмежень, але це один з головних чинників, чому той турнір більшості до лампочки. Це пародія, яка до сучасного футболу та справедливого спорту не має взагалі ніякого відношення.

То ли еще будет? Марокко (взрослые) уже себя проявили. В прошлом матче молодежь Марокко победила, вопреки 16 минутам от судей Аргентину.. В следующем матче они сдадуться???

Ну про те і мова, що комусь і за дітьми цікаво дивитись, хтось і Олімпійській футбол дивиться, але це не має жодного відношення до рівню турніру. Правила заявок... ну як би помʼякше... це абсурд повний. Не знаю в чому принциповість ідіотського правила "непрофесіоналів", коли все одно виступають лише професіонали, чому є якісь обмеження по віку, коли в інших видах спорту немає ніяких обмежень, але це один з головних чинників, чому той турнір більшості до лампочки. Це пародія, яка до сучасного футболу та справедливого спорту не має взагалі ніякого відношення.

в якійсь мірі ти правий, особливо якщо говорити що Олімпіада - це не один із турнірів, а форум найвищого рівня. однак.. візьмемо той же баскетбол. не абідно, що досягти успіху в ньому можуть лише довготелесі оболтуси, а цілком вправний спортсмен ростом 170 см може пробитись наверх лише будучи геніальним гравцем? у боксі є вагові категорії, чом би у баскетболі не зробити категорії "зростові"? - ну але так, формат змагань інший; сможна і формат змагань змінити - робити як у боксі. до чого цей прижок в сторону? - от візьмемо Мудрика умовного. ну гравець. ну збірник. але чи заслуговує він бути скрізь? і у першій збірній мудрики, і у другій збірній мудрики, і у молодіжній мудрики і врешті і у олімпійській збірній - ті самі мудрики. за що пацану так багато щастя, якщо він і крім того має клуб із шикарними змаганнями і сам по собі.. ну мяко кажучи так собі мудрик? чого би не дати шанс іншим? я це бачу саме так: вся ота заслужена пінка своє відіграла на ЧЄ, програмно обіс..лась - дайте іншим обіс..тись.

Ответ на сообщение Mahno

в якійсь мірі ти правий, особливо якщо говорити що Олімпіада - це не один із турнірів, а форум найвищого рівня. однак.. візьмемо той же баскетбол. не абідно, що досягти успіху в ньому можуть лише довготелесі оболтуси, а цілком вправний спортсмен ростом 170 см може пробитись наверх лише будучи геніальним гравцем? у боксі є вагові категорії, чом би у баскетболі не зробити категорії "зростові"? - ну але так, формат змагань інший; сможна і формат змагань змінити - робити як у боксі. до чого цей прижок в сторону? - от візьмемо Мудрика умовного. ну гравець. ну збірник. але чи заслуговує він бути скрізь? і у першій збірній мудрики, і у другій збірній мудрики, і у молодіжній мудрики і врешті і у олімпійській збірній - ті самі мудрики. за що пацану так багато щастя, якщо він і крім того має клуб із шикарними змаганнями і сам по собі.. ну мяко кажучи так собі мудрик? чого би не дати шанс іншим? я це бачу саме так: вся ота заслужена пінка своє відіграла на ЧЄ, програмно обіс..лась - дайте іншим обіс..тись.

В баскетболі - це суть самого виду спорту, там потрібен зріст та інші відповідні характеристики. В цьому вся суть цього спорту в цілому, він на цьому будується, це його основа. В футболі нема суті, щоб грали лише гравці до 23 або "не зірки", або ще щось. Тому порівняння некоректне. Якщо я хочу дивитись молодь у футболі - я дивлюсь турніри U-17, U-19, U-21, тощо. Яких до біса і які організовані на найвищому рівні. Якщо я хочу дивитись аматорів, студентів, інвалідів - я теж це можу зробити у окремих змаганнях. Якщо я хочу дивитись збірні на найвищому рівні - я чекаю ЧЄ та ЧС. А для чого мені чекати Олімпіади, щоб подивитись... на що, на кого? На випадково зібраних людей за якимись абсурдними штучними критеріями? Мені це не зрозуміло. І відповідь що це турнір для "абдєльонних", які нікуди не можуть пробитись за конкурентними правилами, мене тим паче не влаштовує.

В баскетболі - це суть самого виду спорту, там потрібен зріст та інші відповідні характеристики. В цьому вся суть цього спорту в цілому, він на цьому будується, це його основа. В футболі нема суті, щоб грали лише гравці до 23 або "не зірки", або ще щось. Тому порівняння некоректне. Якщо я хочу дивитись молодь у футболі - я дивлюсь турніри U-17, U-19, U-21, тощо. Яких до біса і які організовані на найвищому рівні. Якщо я хочу дивитись аматорів, студентів, інвалідів - я теж це можу зробити у окремих змаганнях. Якщо я хочу дивитись збірні на найвищому рівні - я чекаю ЧЄ та ЧС. А для чого мені чекати Олімпіади, щоб подивитись... на що, на кого? На випадково зібраних людей за якимись абсурдними штучними критеріями? Мені це не зрозуміло. І відповідь що це турнір для "абдєльонних", які нікуди не можуть пробитись за конкурентними правилами, мене тим паче не влаштовує.

та ні, суть баскетболу в тому. щоб накидати в кошик більше за суперника) а у боксі - щоб дати по пиці раніш чим суперник тобі. але у боксі суперників підбирають рівних. у НБА по суті теж багато чого робиться для зрівняння, однак є турніри з баскетболу і для "коротунів" до речі. менше з тим, це - лірика. я не можу сказати що олімпійські обмеження базуються на якомусь логічному принципові. однак те само можна сказати про багато що у футболі, наприклад чого замін 5 а не 1? чи чого 6 а не 2? чи чого поле 50-на-100 а не 100-на-200? я розумію що це - трохи демагогія (а мо й повністю демагогія))) однак скажи сам, як відділити профі від аматорів у футболі? це реально? - я вважаю що ні. олімпіада - це тіпа свято спорту на яке тіпа гроші не впливають. чисто як ідея. це ми вже натулили олімпіаді політичного сенсу (адже змагання збірних у нас в голові - це змагання країн чи націй); але олімпіада ідейно проти цього, так само як проти війни. ну і це - лірика. чи демагогія) але суть в тому, що якось обмежитись від профі треба, заради ідеї "чистого спорту", однак і в аматорство галіме теж впасти не хочеться, бо кому цікаві селюцькі змагання? а критерію відповідного нема. тому й склалось історично якось отак воно. і до речі так було не завжди. раніше склад збірних був "більш основним" - але поступово зірок повичищали із турніру. ну бо для Мессі є ЧС, для Мбаппе є ЧЄ - хай там грають собі. там вони все доказали. серед рівних. тепер хочеться подивитись на ще когось.

і що це за "лиха біда початок"? це типу "маразм маразматичний"?

Оставить комментарий

Рейтинг букмекеров

Прогнозы

Все прогнозы

404

Ошибка приложения

Спецпроекты

Как начать делать ставки?

1
Выбрать букмекерскую контору
2
Получить бонус
3
Выбрать события для ставки
узнать больше

Лента новостей

10 ноября
12:00
"Реал Сосьедад" – "Барселона". Анонс и прогноз матча
11:59
Пау Кубарси намерен сыграть с "Реалом Сосьедад" в защитной маске
11:45
"Интер" - "Наполи". Анонс и прогноз матча
"Лион" – "Сент-Этьен". Анонс и прогноз матча
11:44
MEGOGO в прямой трансляции покажет матч Грузия – Украина в Лиге наций и еще 10 матчей в цифровом эфире Т2 и кабельных сетях
11:29
Гути: "Реалу" нужно срочно вернуть Серхио Рамоса"
11:20
Первая лига. "Прикарпатье" - "Эпицентр". Прямая трансляция
11:15
Трент Александер-Арнольд из-за травмы рискует пропустить ближайшие матчи сборной Англии
11:00
"Атлетико Минейро" - "Фламенго". Анонс и прогноз матча
10:53
Аморим может подписать Данило в "Манчестер Юнайтед"
10:30
"Хайденхайм" - "Вольфсбург". Анонс и прогноз матча
10:29
Райан Бабель объявил о завершении карьеры
10:11
"Реал Сосьедад" - "Барселона": ставка на очередной гол Левандовски
10:03
Арне Слот: "Не смотрю на матчи конкурентов "Ливерпуля"
09:46
"Интер" - "Наполи": прогноз Sports Mole
09:30
"Вальядолид" – "Атлетик". Анонс и прогноз матча
09:30
"Хетафе" – "Жирона". Анонс и прогноз матча
09:28
Унаи Эмери: "В Ливерпуле очень тяжело набрать очки любой команде"
09:00
"Монца" - "Лацио". Анонс и прогноз матча
08:30
"Челси" - "Арсенал". Анонс и прогноз матча
Больше новостей
10 ноября
11:20
Первая лига. "Прикарпатье" - "Эпицентр". Прямая трансляция
09:45
Силы ПВО сбили 62 вражеских БпЛА
09:07
Бурбас: "В "Ингульце" определенные игроки уже собирали вещи и звонили агентам"
08:48
Плюс 1350 человек, 11 танков и 29 ББМ: общие боевые потери противника с 24.02.22 по 10.11.24
08:10
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 08.00 10.11.2024
08:00
"Динамо" - "Полесье". Анонс и прогноз матча
05:55
Болельщики "Реала": "Лунину осталось сделать только одно, чтобы стать настоящей легендой"
05:30
"Шахтер" - "Заря". Анонс и прогноз матча
03:00
"Верес" - "Рух". Анонс и прогноз матча
09 ноября
23:49
Артем Фаворов впервые в сезоне забил в чемпионате Венгрии (Видео)
23:11
Владислав Велетень: "Сейчас "Колос" будет играть только на победу с любой командой"
22:41
Александр Поздеев: "К сожалению, игра не выигрышная, но интересная"
22:24
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 22.00 09.11.2024
22:15
Юрий Вернидуб: "Сядем с тренерским штабом, проанализируем игру и будем двигаться дальше"
21:53
Чемпионат Украины. "Колос" – "Кривбасс" 1:1. Видеообзор матча
21:40
Богдан Леднев: "На такие матчи двойная мотивация"
21:28
Егор Ярмолюк получил оценки за матч против "Борнмута"
21:24
Первая лига. "Агробизнес" - "Нива" 0:1. Видеообзор матча
21:17
УПЛ. 13-й тур. "Колос" с "Кривбассом" - на равных
21:13
"Колос" - "Кривбасс" 1:1
Больше новостей
10 ноября
12:00
"Реал Сосьедад" – "Барселона". Анонс и прогноз матча
11:59
Пау Кубарси намерен сыграть с "Реалом Сосьедад" в защитной маске
"Интер" - "Наполи". Анонс и прогноз матча
"Лион" – "Сент-Этьен". Анонс и прогноз матча
11:44
MEGOGO в прямой трансляции покажет матч Грузия – Украина в Лиге наций и еще 10 матчей в цифровом эфире Т2 и кабельных сетях
11:29
Гути: "Реалу" нужно срочно вернуть Серхио Рамоса"
11:15
Трент Александер-Арнольд из-за травмы рискует пропустить ближайшие матчи сборной Англии
11:00
"Атлетико Минейро" - "Фламенго". Анонс и прогноз матча
10:53
Аморим может подписать Данило в "Манчестер Юнайтед"
10:30
"Хайденхайм" - "Вольфсбург". Анонс и прогноз матча
10:29
Райан Бабель объявил о завершении карьеры
10:11
"Реал Сосьедад" - "Барселона": ставка на очередной гол Левандовски
10:03
Арне Слот: "Не смотрю на матчи конкурентов "Ливерпуля"