2 серпня 2024 року. 20:00. Марсель. Стадіон "Велодром"
Олімпійські ігри. Чвертьфінал
Єгипет (U-23) – Парагвай (U-23)
Де подивитися: Megogo
Єгипет (U-23) – Парагвай (U-23): букмекерські коефіцієнти
Цю пару називають найслабшою у чвертьфіналі Олімпіади. Парагвай був знищений у матчі з Японією і вийшов із групи з негативною різницею забитих-пропущених голів (5:7). Єгипет дуже слабко виглядав на груповому етапі, а місці в чвертьфіналі отримав завдяки дивним рішенням іспанців. Незалежно від того, хто вийде до півфіналу, він буде бажаним суперником для Аргентини чи Франції.
13.00 | X3.30 | 22.50 | ТБ2.52.14 | ТМ2.51.75 | 15 000 грн | |
13.00 | X3.24 | 22.42 | ТБ2.52.13 | ТМ2.51.73 | 4 000 грн | |
12.93 | X3.36 | 22.31 | ТБ2.52.10 | ТМ2.51.74 | 12 000 грн |
Єгипет (U-23)
Перемога над Іспанією (2:1) у третьому турі не просто допомогла вийти Єгипту до чвертьфіналу, а й посісти перше місце у своїй групі. Але не все так однозначно. Наприклад, в Іспанії деякі ЗМІ підозрюють, що команда Санті Денія спеціально програла, щоби не потрапити на Францію у півфіналі. Підтвердженням цього є те, що Іспанія випустила фактично другий склад, хоча вона на той момент не гарантувала собі перше місце у групі. Довести це дуже складно, але факт у тому, що таке рішення Санті Денія допомогло Єгипту виграти та вийти на перше місце. Більше того, тепер єгиптяни навіть мають непоганий шанс вийти в півфінал, нехай навіть фаворитом у цій парі вважається Парагвай.
Але я б звернув більше увагу на ігри з Домініканською Республікою та Узбекистаном, які грали основним складом, і яким потрібно було вигравати. У цих матчах Єгипет зовсім не вразив, а 4 очки набрав швидше за рахунок того, що суперники були ще слабшими.
Парагвай (U-23)
Важко пояснити, що сталося з Парагваєм у першому турі групового етапу. Японія – досить сильна команда, тому програти їй не соромно. Але ж не 0:5! Звичайно, далися взнаки і швидкий гол Японії (на 18-й хвилині), і швидке видалення Вієри (на 25-й хвилині). Парагваю було складно, а японці реалізували практично всі моменти, що створили. Але навіть така жорстока поразка не завадила парагвайцям вийти до чвертьфіналу. Перемоги над Ізраїлем та Малі забезпечили Парагваю друге місце у групі. Більше того, їм навіть пощастило з суперником, адже в 1/4 потрібно грати не проти Іспанії, а проти значно слабкішого Єгипту.
Читай також: Японія (U-23) - Іспанія (U-23). Анонс та прогноз матчу
Цікаво, що Парагвай вважається фаворитом у чвертьфіналі, нехай навіть має невелику перевагу. Але я не здивуюсь, якщо гра знову буде складною для Парагваю і він не зможе виграти в основний час.
Єгипет (U-23) – Парагвай (U-23): орієнтовні склади
Cклад команд
Єгипет (U-23) – Парагвай (U-23): прогноз автора
З усіх команд, які вийшли до чвертьфіналу, Єгипет має найслабший підбір гравців. Навіть на тлі Парагваю єгиптяни виглядають відвертим аутсайдером. Але перемога над Іспанією може надихнути Єгипет на нові успіхи, тому я думаю, що це буде складний і більш-менш рівний матч. Але до півфіналу таки має виходити Парагвай.